slider

Recent

Popular Posts

Pages

Navigation

Dunyanin Sonundaki Salıncak Bano Ekvador


TÜRKÇE
Ekvador’un tepesindeki aktif halde bulunan bir yanardağa bakan eski bir tahta evde bulunan salıncakta sallanmaya cesaretiniz varsa, nefes kesici manzarayı hak ettiniz demektir.

Güney Amerika ülkesi Ekvador‘un Banos şehrinde ağaç ev anlamına gelen ‘La Casa del Arbol’a iplerle bağlı. Çocukluğumuzda sallandığımız salıncaklardan bir farkı yukarı baktığınızda gördüğünüz bu sevimli ağaç ev, aşağı bakmamanız için geçerli bir sebep veriyor. 2,660 metre derinlikte bir uçurumun ağzına bağlı bu salıncağa bindikten sonra ağaç ev yerine aşağıya bakmaya cesareti olanları harika bir manzara karşılıyor aslında: bir tarafta Tungurahua volkanik dağı ve onu çevreleyen eşsiz bir doğal doku.


ENGLİSH

If you have the courage to swing in the swing in an old wooden house overlooking an active volcano on the top of Ecuador, then you deserve a breathtaking view.

The South American country is linked to the 'La Casa del Arbol', which means 'tree house' in Banos, Ecuador. This lovely tree house you see when you look up a difference from the swings we swing in our child gives a valid reason for not looking down. At 2,660 meters deep, it is a wonderful view to those who have the courage to look down at the tree house after tying into this swing of the mouth of a cliff: Tungurahua volcanic mountain on one side and a unique natural texture surrounding it.

 FOTO GALLERY

PAYLAŞ
Banner

YORUMLARINIZI YAZINIZ:

0 comments: